Cabinet de psihologie Gabriela Diaconescu

Motto: Durerea si placerea sunt prezente in egala masura in tinerete si batranete, in saracie si avutie, in solitudine si multitudine, in boala si bunastare.

Cabinet de psihologie RUP 10B2508

Aleea Niculitel, nr. 2 Bucuresti Repere: Big Berceni, Piata Sudului, Spitalul Obregia Cartier: Berceni Sector: 4 Zona Geografica: Sud
Luni - Vineri 09:00 - 21:00 Pret per sedinta in lei: 200

Psiholog Gabriela Diaconescu RUP 10836
0742149902
gabriela@psiholog-in-bucuresti.ro

http://www.psiholog-in-bucuresti.ro

Treci prin momente dificile si crezi ca nu le faci fata?

Grup terapeutic   Publicat la data 22 Ianuarie 2016, 14:00

Iti repeti din ce in ce mai des ca te-ai saturat de atatea probleme si te intrebi de fiecare data de ce toate relele ti se intampla numai tie?
Crezi ca cei din jur nu te inteleg si preferi sa nu le mai povestesti despre necazurile tale?

Viata ne poate pune in situatii dificile, unele fiind adevarate obstacole. Uneori chiar ajungem sa credem ca nu mai avem resurse si, incet-incet, renuntam la a cauta solutii. Ne este din ce in ce mai rusine de neputinta de care dam dovada iar prin interactiunea cu cei din jur parca simtim si mai puternic nevolnicia care ne-a cuprins, asa ca mai bine-i evitam. Dar, izolarea nu este solutia, ci doar un semnal ca ne afundam si mai mult in problema.

Asa e, uneori viata este grea! Insa, este important sa ne ridicam de fiecare data cand cadem.

Te astept la un grup de suport, unde vei cunoste persoane care se confrunta ca si tine cu tot felul de situatii neplacute si cu dorinta de a renunta la lupta.

Durata: 3 ore; interval orar 9:00-12.00
Pret: 60 lei /participant
Numar participanti: minim 4 persoane, maxim 6
Locatia: Bucuresti, sector 4 (in apropierea spitalului Obregia)

Vom discuta despre solutiile pe care fiecare le-a abordat ca sa suporte mai usor calvarul. Vom analiza ce a functionat si ce nu. Vom integra in resursele noastre ceea ce credem ca ne-ar ajuta la rezolvarea propriilor probleme.
La inceput, poate ca nu-ti va fi usor sa vorbesti despre ceea ce te necajeste cu niste persoane pe care le intalnesti pentru prima oara, insa cei care nu te cunosc pot fi mai obiectivi decat apropiatii.

Data eveniment
30 Ianuarie 2016 09:00
Adresa
Aleea Niculitel, nr. 2
Organizator
Cabinet de psihologie Gabriela Diaconescu
Pret
60 lei

Harta eveniment

Feedback